Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2012

  

ΕΠΑΕ . . ΖΩΝΙΑΝΑ !!!

ΡΖΖΖΖΖ….ΤΖΖΖ….ΡΡΡΡΡ..Πότε θα κάμει ξαστεριά, πότε ….ΡΤΤΤΤΖΖΖ…να πάρω το τουφέκι μου ….ΤΖΖΖΖΖΖ…
Εδώ Ζωνιανά, εδώ Ζωνιανά !!! ΡΤΖΖΖ….ΡΡΡΡΡ… Επαέ σου λέω, ντε λόγω !!!

Σας μιλά ο ραδιοφωνικός σταθμός των ελεύθερων πολιορκημένων Ζωνιανών, των έλευθερων κατακτημένων Μυλοποταμίτων !!!

Αδέλφια, πάνε 8 ημέρες που το κράτος εγκαταστάθηκε στην περοχή μας ! Πάνε 8 ημέρες που μπάτσοι πατήσανε πόδι εκεί που ούτε οι Γερμανοί και οι Τούρκοι τα κατάφεραν …(και τα κατάφερε ο Παυλόπουλος !!!!) – βέβαια σύμφωνα με βάσιμες πληροφορίες και οι Πέρσες προσπάθησαν να καταλάβουν το χωριό αλλά ο Σηφαλιός μαζί με τριακόσιους αρματωμένους Ζωνιανούς τους απέκρουσε έξω από το Πέραμα, στη στροφή μπρε, δίπλα από το μποστάνι του Παπαδογαμβράκη ? ..ε ! ναι. εκιά ! – αλλά επειδή η ιστορία γραφετε από τους νικήτες όλοι μιλάνε για το Λεωνίδα και τις Θερμοπύλες- Στυλλιάνιδη, τα βιβλία της έκτης δημοτικού να ξαναγραφούνε ..τώρα !
Αδέλφια , εμείς εγκλήματίες? ΕΜΕΙΣ ? Κι ήντα να κάμωμε, μωρέ ? Αφού δε φυτρώνει τίποτα στο χωριό, φυτέψαμε αυτά τα αναθεματισμένα τα χόρτα για να ταίσουμε τα καημένα τα ζά ! Αφού είχαν κατάθλιψη τα κιαμένα από τη μοναξά !

Αδέλφια, αντισταθείτε ! Όχι στα αναθεματισμένα στα ΕΚΑΜ, όχι στην μπατσοκατοχή! Αντισταθείτε ! Όχι στα Σκόπια, όχι στο Βενιζέλο, στη Ρούλα και στον Αλβανό ! Όχι στα ξενόφερτα, ναι μόνο στα ντόπια!

Αδέλφια μικροκαλλιεργητές, αδέλφια οπλοφόρα, αδέλφια κτηνοτρόφοι!
Η ομάδα μας ο τιμημένος Ερμής Ζωνιανών έχει να χάσει δύο χρόνια στην έδρα της! Τι Κύριε Γκαγκάτση ? Διαπλοκή και εκεί ? Στημένα μάτς στα Ζωνιανά ? Αφού κανένας νόμος δε σου απαγορέυει να παίζεις μπάλα με το όπλο σου!… Πέναλτυ ”εκτελούσαμε” και φάουλ – δεν είχαμε καταλάβει ότι έπρεπε να το κάνουμε με την μπάλα ….
Αδέλφια Ζωνιανοί : ich been ein Zonianos, όπως εσείς, αγωνιστής και άδολος!
Viva la revolution, έεεεεπανασταση!
Αντισταθείτε ΡΤΖΖΖΖ….ΤΖΟΥΜΜΜ…
……….
- Μπρε συ, καλός είναι κιο νάς, τονε βλέπω, μπρε στο ΠΑΣΟΚ μαζί με τη Δαμανάκη μια αλλοτινή !!!!!!

[το ως άνω σατυρικό κέιμενο δημοσιεύτηκε από τον παρόντα γράφοντα στις 15/11/2007 στο μπλόγκ : http://karfia.wordpress.com/2007/11/15/zoniana/ ]


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου