Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2012



Zoniana Travel presents: Στα όπλα, αδέλφια!!!

 



“Αγαπητοί φίλοι,
Αυτό το σαββατοκύριακο σας προτείνω μια μαγευτική εκδρομή που θα σας μείνει αξέχαστη :
Ένα ονειρεμένο week-end στα εξωτικά Ζωνιανά Μυλοποτάμου !!!!
Θα ξεκινήσουμε νωρίς το πρωί κατά τις 5.30-6.00 π.μ. όπου τζιπάκια της ελληνικής αστυνομίας θα μας μεταφέρουν στο χωριό λίγα χλμ. μακρυα από το Ηράκλειο. Η θέα μέσα από τα ειδικά διαμορφωμένα οχήματα όπου το φως του ήλιου θα μπαίνει από χιλιάδες μικρές τρύπες στο καπώ και την οροφή του αυτοκινήτου θα σας συναρπάσει!
Στη διαδρομή θα απολαύσουμε το ”καταπράσινο” βουνό μας, τον Ψηλορείτη μας!
Αν φτάσουμε ίσαμε το χωριό – πρώτα ο Θεός – θα ξεφαντώσουμε με παραδοσιακό γλέντι ! Το menu περιλαμβάνει : οφτό μπατσογούρουνο στα κάρβουνα, κεφαλογιαννιώτικη γραβιέρα, σπληνογάρδουμο από φρεσκομμένα ματατζίδικα έντερα και φυσικά τα περίφημα αμελέτητα (όρχεις – μη ρωτησετε τους κατοίκους ποιανού, δε θα σας πούνε)! Προσοχή : ρακί με μέτρο – στην περιοχή πραγματοποιούνται συχνοί έλεγχοι alcotest !
Το menu θα προσφέρεται από ειδικά εκπαιδευμένα κορίτσια της ΕΛ.ΑΣ τα οποία θα σας δώσουν τη δυνατότητα να απόλαυσετε και τα υπέροχα καπνά της περιοχής που θα σας ”ανεβάσουν” κυριολεκτικά στα αστέρια !!!
Παράλληλα, η μπάντα μας θα συνοδεύει τη βραδιά μας ξεκινώντας με το πασίγνωστο ”κονσέρτο για πολυβόλα” και το πρόγραμμα θα κλείσει με τη Valkyria σε λα μείζονα προσαρμοσμένο σε κρητική λύρα ενώ ελικόπτερα της ελληνικής αστυνομίας θα πραγματοποίησουν φαντασμαγορικό show ανάλογο ενός Κόπολα στο ”Αποκάλυψη τώρα” !
Η βραδιά θα κλείσει με πυροτεχνήματα !
Ένδυμα (Dress Code, ντε!): αυστηρώς στρατιωτικό, χακί με μαύρο πουκάμισο κι αρβύλες.
Σημ.: Για όσους από σας επιθυμούν να φέρουν μαζί τους και τον οπλισμό τους, κανένα πρόβλημα! Τα ήθη, τα έθιμα και …οι τοπικές αρχές της περιοχής το επιτρέπουν χωρίς ειδική άδεια, επομένως δεν είναι απαραίτητητη η θήκη βιολιού ή άλλα τυχόν τεχνάσματα για τη μετάφορα τους : Για τους πλέον φανατικότερους θα έχετε τη δυνατότητα να θαυμάσετε παράλληλα την πλούσια συλλογή μας αλλά και να προμηθευτείτε ό,τι πιο σύγχρονο κυκλοφορεί σε τιμές λιανικής κάτω του κόστους ακόμη και της αλβανικής αγοράς !
Κάντε το σταυρό σας…και σας περιμένουμε!
Υ.Γ. Όσο αφορα την πληρωμή για τα έξοδα της εκδρομής, αν ξεχασετε την κάρτα αναλήψεων …κανένα πρόβλημα !!! Τρακτέρ της περιοχής θα σας βοηθήσουν να ”σηκώσετε”-κυριολεκτικα χρήματα από τα κεντρικά ΑΤΜ όλων των τραπεζών!!!”

[το ως άνω σατυρικό κέιμενο δημοσιεύτηκε από τον παρόντα γράφοντα στις 09/11/2007 στο μπλόγκ : http://karfia.wordpress.com/2007/11/09/zoniana-travel/#more-133 ]

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου